Key Topics
Recent Advances in Food Processing, Packaging Strategies for Food Industries,
Food Safety & Standards ,
Regulations Technology Support & Institutional Hand Holding by NIFTEM - T for Start - Ups,
Export Strategies of Food Commodities,
International Market Entry Strategies,
Food Business Management,
Supply Chain Management Trends in the Food Industries,
Funding Sources & Government Schemes for Food Business.
Instruction for Registration Candidates are requested to submit application form through the registration link provided in our website : http://niftem-t.ac.in/edfp.php
Contact for Queries :
+ 91-9750968420
+ 91-9842639565
Registration for the Course Closes on 18th July 2022 @ 6:00 p.m .
E-CERTIFICATE WILL BE AWARDED ON COMPLETION OF THE COURSE.
Registration Fee for the Course :
Rs.1180 / - ( inclusive of GST )
For further information , please contact for further details :
Director National Institute of Food Technology , Entrepreneurship and Management - Thanjavur Pudukkottail Road , Thanjavur - 613 005 , Tamil Nadu.
Email :
director@iifpt.edu.in
web :
www.niftem-t.ac.in
இத்தகவல் NIFTIM நிறுவனத்திற்கு சொந்தமானது தொழில் முனைவோர்களின் பயனுக்காக MSNE Chennai வலைத்தளத்தில் பகிரப்படுகிறது. உங்கள் சொந்த விசாரணைக்கு பிறகு பண பரிவர்த்தனைகளில் ஈடுபடுங்கள்.
கருத்துரையிடுக
கருத்துரையிடுக